Rond de camping is er van alles te beleven.

Wij hebben voor u al de leukst dingen geselecteerd.

Waar u kunt eten / Waar u kunt fietsen / Waar u kunt shoppen / Waar u kunt wandelen

Genoeg keus.

Klik op het logo of foto om naar de website te gaan.

heerenkeet

Combineer een gastronomisch bezoek aan restaurant De Heerenkeet met een wandeling door de ruige, Zeeuwse natuur. Want, wat levert een meer voldaan gevoel op dan eerst heerlijk wandelen met de wind in je gezicht en daarna rustig bijkomen met een welverdiend hapje en drankje?

 

fietsknooppunten

Onze camping is direct gelegen aan een fietsknooppuntenroute tussen punt 91 en 92. Voor de exacte route kunt u bij de ANWB of bij het VVV fietskaarten kopen. Maar u kunt ook gelijk de fietsroute in uw GPS zetten via www.fietseropuit.nl.

vleesboerderij

Vlees uit eigen biotoop
Het rundvlees in de winkel van Vleesboerderij Boot is afkomstig van runderen die op hun boerderij zijn opgegroeid en zijn gevoederd met natuurlijke producten. Ze gebruiken geen diermeel, groeibevorderaar of preventieve antibiotica. De zoogkoeien staan in de winter op stal en van april tot en met oktober lopen zij samen met hun jongvee buiten, in de diverse natuurgebieden in de regio.

 

plan tureluurDe Oosterschelde is het grootste en natste nationaal park van Nederland. Het is een wereld van getij, wind en vooral water, veel water.

watersnoodIn het Watersnoodmuseum in Ouwerkerk kan je kennisnemen van de Watersnoodramp in 1953 en de strijd tegen het water. In het laatste sluitingsgat bij Ouwerkerk liggen in de dijk vier reusachtige caissons, als monument van de strijd tegen het water. In deze caissons, verbonden met ondergrondse gangen, is het Watersnoodmuseum gevestigd.

plompetorenDe Plompe Toren is het laatste restant van het Schouwense dorp Koudekerke, dat eind 16de eeuw in de golven verdween. De gerestaureerde toren is nu een informatiecentrum over de geschiedenis, legenden en natuur van de streek.

 

sepiaSchouwen-Duiveland kent diverse duiklocaties. Op deze pagina treft u de locaties en korte beschrijving daarvan aan.

[/col]
[col span=”1/3″ ]

brouwersdamBrouwersdam; sinds 1993 dé spot waar watersport centraal staat. Een unieke locatie om actie, ontspanning en verblijf te combineren. Ons watersportcentrum dat vrijwel het gehele jaar, 7 dagen per week geopend is biedt voor ieder wat wils.

 

vdhoek
Het visserijbedrijf is gevestigd in de plaats Kerkwerve op het eiland Schouwen-Duiveland.De visserijactiviteiten vinden plaats op de Oosterschelde, enkele binnenwateren en in de Voor-Delta (langs de kust).
Teven zee-aas verkrijgbaar.

 

la famigliaPizza’s, Pasta’s & Shoarma’s.
Lekker eten in het centrum van Brouwershaven, of laten bezorgen op de camping.

 

de lelie

Voor een smakelijk ontbijt, uitgebreide lunch, een pannenkoek, maar ook voor een heerlijke kop koffie of thee met iets lekkers erbij bent u van harte welkom in ons restaurant.

van dongenVan Dongen Tweewielers, uw fietsspecialist.
Dealer van o.a. Sparta, Loekie, Haibike, en Pointer.
Tevens verhuur van diverse fietsen.

blom

Blom Kampeershop is de specialist op het gebied van kamperen, outdoor, caravanonderdelen en accessoires.
Door hun jarenlange kennis en ervaring in deze branche zijn ze in staat u een prima advies te geven. U vindt hun in Burgh-Haamstede middenin het kampeergebied van Zeeland.

gasflesGasfles vullen?
Gasvulstation van Leersum heeft een goedgekeurd vulstation voor Propaan gasflessen. U hoeft geen uren te wachten tot uw fles weer vol is. Ook kunnen ze uw fles bijvullen indien deze nog niet helemaal leeg is. Het is wel belangrijk dat uw fles nog niet de keuringsdatum heeft overschreden.

zierikzeeHistorische stad aan de Oosterschelde in de provincie Zeeland met 568 monumenten. Beklim de imposante Sint Lievensmonstertoren, bezoek de havens of neem aan de zeedijk even de tijd om bruinvissen en zeehonden te spotten. Ruik de zilte zeelucht, luister naar het geluid van zeemeeuwen of geniet in het sfeervolle centrum op een terrasje van een heerlijke Zeeuwse specialiteit, zoals de bolus of het palingbroodje.

 

renesseDit gezellige toeristendorp is staat bekend als de uitgaansplek van Schouwen-Duiveland. Met vele evenementen het jaar door is er altijd wel wat te beleven. Zomers wordt kerk van Renesse zelf afgesloten voor auto’s voor het gezellige uitgaansleven.

spar_logo

Een bezoekje aan onze Spar is zeker de moeite waard. Klantvriendelijkheid is iets wat we daarbij hoog in het vaandel hebben staan. Wij streven ernaar dat onze klant met een goed gevoel de winkel uitstapt en in de toekomst vaker gezellig bij ons komt winkelen