In de buurt

Rond de camping is er van alles te beleven, wij hebben voor u al de leukste dingen geselecteerd

Waar u kunt eten? Waar u kunt fietsen? Waar u kunt winkelen? Waar u kunt wandelen?
Genoeg keus!

Bloemstijl

Ontdek de betoverende wereld van bloemen bij Bloemstijl, de bloemenzaak van onze dochter Jaccolijn. Laat je inspireren door prachtige boeketten, unieke arrangementen en verse bloemen. Met oog voor detail en creativiteit ontwerpt Jaccolijn weelderige bloemstukken voor elke gelegenheid. Stap binnen en laat je verrassen door de kleuren en geuren van verse bloemen. Bloemstijl is niet zomaar een bloemenwinkel; het is een ervaring waar schoonheid tot leven komt. Perfect voor het vinden van het ideale cadeau of het opfleuren van je eigen ruimte.

Ga naar de website

De Heerenkeet

Combineer een gastronomisch bezoek aan restaurant De Heerenkeet met een wandeling door de ruige, Zeeuwse natuur. Want, wat levert een meer voldaan gevoel op dan eerst heerlijk wandelen met de wind in je gezicht en daarna rustig bijkomen met een welverdiend hapje en drankje?

Ga naar de website

Fiets er op uit

Onze camping is direct gelegen aan een fietsknooppuntenroute tussen punt 91 en 92. Voor de exacte route kunt u bij de ANWB of bij het VVV fietskaarten kopen. Maar u kunt ook gelijk de fietsroute in uw GPS zetten via www.fietseropuit.nl

Ga naar de website

Vleesboerderij Boot

Het rundvlees in de winkel van Vleesboerderij Boot is afkomstig van runderen die op hun boerderij zijn opgegroeid en zijn gevoederd met natuurlijke producten. Ze gebruiken geen diermeel, groeibevorderaar of preventieve antibiotica. De zoogkoeien staan in de winter op stal en van april tot en met oktober lopen zij samen met hun jongvee buiten, in de diverse natuurgebieden in de regio.

Ga naar de website

De plompe toren

De Plompe Toren, een iconisch symbool van Schouwen-Duiveland, wacht op ontdekkers aan de rand van de Oosterschelde. Dit middeleeuwse bouwwonder, het laatste overblijfsel van het verdronken dorp Koudekerke, rijst majestueus op uit het omringende landschap. Met zijn robuuste stenen muren en intrigerende geschiedenis is deze toren een fascinerende bestemming voor geschiedenisliefhebbers. Beklim de smalle trappen en laat je betoveren door het panoramische uitzicht over het omliggende waterrijke natuurgebied. De Plompe Toren is een tijdloze getuige van het verleden, een plek waar het heden samenvloeit met eeuwenoude verhalen.

Ga naar de website

Visserijbedrijf van den Hoek

Het visserijbedrijf van den Hoekis gevestigd in de plaats Kerkwerve op het eiland Schouwen-Duiveland.De visserijactiviteiten vinden plaats op de Oosterschelde, enkele binnenwateren en in de Voor-Delta (langs de kust). Tevens zee-aas verkrijgbaar.

Ga naar de website

Van Dongen tweewielers

Van Dongen Tweewielers, uw fietsspecialist. Dealer van o.a. Sparta, Loekie, Haibike, en Pointer. Tevens verhuur van diverse fietsen.

Ga naar de website

Renesse

Dit gezellige toeristendorp is staat bekend als de uitgaansplek van Schouwen-Duiveland. Met vele evenementen het jaar door is er altijd wel wat te beleven. Zomers wordt kerk van Renesse zelf afgesloten voor auto’s voor het gezellige uitgaansleven.

Ga naar de website

De Oosterschelde

Ontdek de betoverende schoonheid van de Oosterschelde, slechts een steenworp verwijderd van onze camping. Deze getijdenrivier biedt een uniek ecosysteem waar zeehonden spelen en vogels hun vlucht nemen. Verken de uitgestrekte dijken, bewonder de weelderige zeenatuur en ontdek de rijke diversiteit aan zeeleven. Of je nu wilt genieten van ontspannende wandelingen langs de waterkant of avontuurlijke watersporten wilt proberen, de Oosterschelde biedt een onvergetelijke ervaring voor natuurliefhebbers en avonturiers. Kom en ontdek dit natuurlijke wonder tijdens je verblijf bij ons!

Ga naar de website

Duiken

Ontdek de betoverende onderwaterwereld van Schouwen-Duiveland. Duik bij de iconische Zeelandbrug en verken wrakken zoals "Le Serpent". Ervaar de unieke biodiversiteit en maritieme geschiedenis onder de golven. Perfect voor zowel beginners als ervaren duikers. Onderwateravontuur wacht!

Ga naar de website

Ristorante La Famigla

Hier kunt u terecht voor de lekkerste pizza’s, shoarma en grill gerechten. Dagelijks vers voor u gemaakt. Het restaurant bevind zich aan de toeristische Markt in Brouwershaven. Waar u bij ons op het terras uitkijkt over de oude haven. Daarnaast beschikken zij over een bezorgdienst die de lekkerste gerechten bij u bezorgt op de camping. Snel en vers voor u bereid.

Ga naar de website

Gasvulstation Zeelanderij

Gasvulstation van Leersum heeft een goedgekeurd vulstation voor Propaan gasflessen. U hoeft geen uren te wachten tot uw fles weer vol is. Ook kunnen ze uw fles bijvullen indien deze nog niet helemaal leeg is. Het is wel belangrijk dat uw fles nog niet de keuringsdatum heeft overschreden.

Ga naar de website

Spar de Koeijer

Een bezoekje aan onze Spar is zeker de moeite waard. Klantvriendelijkheid is iets wat we daarbij hoog in het vaandel hebben staan. Wij streven ernaar dat onze klant met een goed gevoel de winkel uitstapt en in de toekomst vaker gezellig bij ons komt winkelen

Ga naar de website

Watersnoodmuseum

In het Watersnoodmuseum in Ouwerkerk kan je kennisnemen van de Watersnoodramp in 1953 en de strijd tegen het water. In het laatste sluitingsgat bij Ouwerkerk liggen in de dijk vier reusachtige caissons, als monument van de strijd tegen het water. In deze caissons, verbonden met ondergrondse gangen, is het Watersnoodmuseum gevestigd.

Ga naar de website

De Brouwersdam

De Brouwersdam, een meesterwerk van ingenieurskunst, verbindt Schouwen-Duiveland en Goeree-Overflakkee en creëert het grootste zoutwatermeer van Europa: het Grevelingenmeer. Deze adembenemende locatie biedt niet alleen schitterende uitzichten en eindeloze wateractiviteiten, maar ook uitdagende surf- en kiteplekken voor avontuurlijke zielen. Fiets over de dam en geniet van de frisse zeelucht terwijl je de schoonheid van het omringende water ontdekt. Of ontspan simpelweg op het zonnige strand en bewonder de zonsondergang boven het glinsterende meer. De Brouwersdam is een ware oase voor natuurliefhebbers en watersportfanaten, waar onvergetelijke ervaringen wachten op elke hoek.

Ga naar de website

Pannenkoekenhuis

Voor een smakelijk ontbijt, uitgebreide lunch, een pannenkoek, maar ook voor een heerlijke kop koffie of thee met iets lekkers erbij bent u van harte welkom in ons restaurant.

Ga naar de website

Zierikzee

Historische stad aan de Oosterschelde in de provincie Zeeland met 568 monumenten. Beklim de imposante Sint Lievensmonstertoren, bezoek de havens of neem aan de zeedijk even de tijd om bruinvissen en zeehonden te spotten. Ruik de zilte zeelucht, luister naar het geluid van zeemeeuwen of geniet in het sfeervolle centrum op een terrasje van een heerlijke Zeeuwse specialiteit, zoals de bolus of het palingbroodje.

Ga naar de website